AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2019 22:52
Liverpool er kvartfinaleklar: Tog overbevisende skalp mod Bayern München

Liverpool leverede en flot præstation mod Bayern München og er klar til kvartfinalerne i Champions League.


Fra kampens start var det Bayern München, der dikterede kampens tempo, men Liverpool så ud til at være tilfredse med kampens forløb, og efter 26 minutters spil var der grund til endnu mere tilfredshed. 

En lang aflevering fra Virgil van Dijk dumpede ned for fødderne af Sadio Mané, som snørede Manuel Neuer, der var kommet på mellemhånd, og efterfølgende kunne den formstærke Liverpool-spiller sparke bolden i et tomt mål. 

Bayern München havde svært ved at skabe chancer, men ud af ingenting fik den tyske storklub udlignet en håndfuld minutter før pausen, da Serge Gnabry løb i dybden og sendte en bold på tværs af målet, hvor Joel Matip kom til at sætte sidste fod på bolden. 

Efter pausen forløb kampen fortsat i et anstændigt tempo, og Bayern München var ikke begyndt at satse endnu, men det fik de brug for med 22 minutter tilbage, da Virgil van Dijk steg til vejrs og headede et hjørnespark i mål. 

Efterfølgende var det Liverpool, som var tættest på at score endnu engang, og med syv minutter tilbage sikrede Sadio Mané avancement til kvartfinalerne med en hovedstødsscoring efter eminent oplæg af Mohamed Salah.

Resultatet holdt kampen ud, og dermed er Liverpool klar til kvartfinalerne i Champions League, hvor alle fire engelske klubber er med i bowlen på fredag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED