Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool eller Bayern for Alonso? Bookmaker har en favorit

Af Morten Bruun Jørgensen
21.02.2024 Kl. 13:01

Xabi Alonso kommer til at blive særdeles eftertragtet til sommer. 

For her skal både Liverpool og Bayern München finde en ny manager, og de to klubber har hver især den nuværende Leverkusen allerøverst på ønskelisten. 

Officielt: Thomas Tuchel stopper i Bayern München

Ifølge Fabrizio Romano er der ingen frikøbsklausul i Xabi Alonsos kontrakt med Leverkusen. Spanieren vil dog angiveligt få lov til at smutte, hvis han beslutter sig for at ville prøve sig af i en anden klub. 

Lige nu går meldingerne på, at Liverpool i løbet af de næste par uger vil sende et bud afsted på Alonso. Sådan skriver den tyske Sky Sports-journalist Florian Plettenberg. Samme melding kommer fra den respekterede franske journalist Santi Aouna fra Foot Mercato. 

Gennem årene har Bayern München være kendte for at støvsuge det tyske marked for de bedste spillere og trænere. Derfor virker det også meget naturligt, at klubben vil forsøge at snuppe Alonso, som har imponeret gevaldigt i Leverkusen. 

Bookmakerens favorit

Men hvor ender Alonso så med at være manager i næste sæson? Det er det spørgsmål, som rigtig mange i fodboldverdenen stiller lige nu.

Spanierens kontrakt med Leverkusen udløber først i sommeren 2026, og han skal derfor købes fri. Ifølge den britiske bookmaker SkyBet er Liverpool lige nu favorit til at gøre det.

Der er således odds 3,00 at hente på, at Alonso bliver Jürgen Klopps afløser. Hvis Alonso bliver ansat hos Bayern München i stedet, er der lige nu odds 4,00 på det.

Også Chelsea er blevet meldt interesseret i Alonso, men det synes noget mere usandsynligt på nuværende tidspunkt. Lige nu er der odds 11,00 på, at Alonso bliver ny manager hos The Blues, hvor Mauricio Pochettino da også har kontrakt til sommeren 2025.

Ikke kun Alisson: Liverpool-stjerner har problemer

Annonce