AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 10:34
Liverpool, Arsenal eller United? - Pepe-skifte er tæt på

Lille-præsidenten Gerard Lopez har udtalt, at Nicolas Pepe er meget tæt på at gennemføre et skifte.


Nicolas Pepes mulige sommerskifte har været et af dette transfervindues store transfersagaer, men skal man tro Lille-spillerens klubpræsident, så er et skifte lige på trapperne.

Tre Premier League-klubber har været sat i forbindelse med den målfarlige ivorianske winger, som scorede 22 gange i sidste sæson. Liverpool og Arsenal har ifølge rygtebørsen haft budt på Pepe, mens Manchester United har været i avancerede forhandlinger med spillerens agent om en kontrakt.

Liverpool er klart den klub, som på rygtebasis har stået stærkest, men The Times kunne forleden berette, at Manchester United nu faktisk lå i førersædet til at hente Lille-stjernen. 

Henover weekenden opstod der så en lang række historier om, at Napoli havde meldt sig på banen, men det seneste nye er, at spilleren selv foretrækker Liverpool.

Fra officielt hold skulle The Reds dog have afvist, at man var interesseret i Nicolas Pepe, men det kan selvfølgelig blot have været en manøvre for at holde forhandlingerne hemmelige.

Faktum er, at Lille-præsidenten Gerard Lopez nu har udtalt, at ivorianerens exit fra Ligue 1-klubben er tæt, tæt på.

- Når det handler om spillere, der forlader eller ankommer til klubben, så henter vi det, vi mangler, fortæller Lopez til lokalmediet La Voux du Nord.

- For Nicolas Pepe er hans fremtid næsten på plads, og han kunne være skiftet allerede sidste sommer. Det er sandt, at der er store klubber efter ham, så jeg tror, han skifter.

Det tyder altså på, at vi snart bliver klogere på ivorianerens fremtid. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED