AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:03:2017 16:08
Lingard om drømmemål: Jeg tog chancen

Lingard havde ingen pasningsmuligheder og tog bare chancen, da ham gjorde det til 2-0 mod Middlesbrough søndag.


Manchester United besejrede Middlesbrough med 3-1 i en kamp, hvor De Røde Djævle var presset i bund til slut i kampen, men alligevel afgjorde tingene. Kampens højdepunkt kom I anden halvleg, da Jesse Lingard resolut sparkede United på 2-0 med et hårdt spark fra kanten af feltet, der sad helt oppe i krogen. 

Selv var Lingard tilfreds med Uniteds spil efter sejren - og selvfølgelig også med målet:

- Vi havde meget fart oppe foran i dag og så havde vi jo nogle fantastiske folk på midten til at diktere spillet. Alt i alt synes jeg faktisk, det var en god kamp af os, siger Lingard til BBC Sport og fortsætter om sit mål:

- Jeg planlagde at aflevere, men der var ikke rigtig nogen gode muligheder, så jeg tog ansvaret på mig, tog chancen og heldigvis gik den ind.

Med søndagens sejr rykker Manchester United omsider op på femtepladsen i Premier League, efter at holdet trods flere fine resultater har ligget nummer seks i adskillige uger.

Se Lingards mål øverst i artiklen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED