Lindelöf og Sverige i målløs VM-testkamp mod Peru

Af Morten Bruun Jørgensen
09.06.2018 Kl. 19:11
Victor Lindelöf spillede hele kampen for det svenske landshold mod Peru. Kampen endte uden scoringer.

I lørdags spillede det danske landshold 0-0 mod Sverige, og fredag aften var det så Perus tur til at spille en målløs kamp mod det svenske landshold.

Både Sverige og Peru deltager ved VM-slutrunden, som begynder i næste uge. Derfor var det også de to nationers sidste chance for at tanke selvtillid inden slutrunden.

I en meget lige kamp blev der ikke skabt et hav af målchancer, og som i de fleste venskabskampe faldt tempoet gevaldigt i anden halvleg på grund af diverse udskiftninger på begge mandskaber.

Opgøret endte derfor uden mål, men det vil Manchester Uniteds svenske forsvarer, Victor Lindelöf, nok være ganske godt tilfreds med. Hos Peru spillede Watford-lejesvenden, André Carrillo, de første 83 minutter.