AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:03:2023 14:19
Ligue 1-bomber: "Det er rart, at Mikel Arteta holder øje"

Den udlejede Arsenal-spiller har udtalt sig om situationen.


De nuværende Arsenal-spillere har været mere end imponerende i denne sæson.

The Gunners befinder sig på 1.pladsen i Premier League, hvor man har otte point ned til Manchester City på 2.pladsen, der dog har en kamp i hånden.

Dog så har de spillere, som man har sendt på udlån, også imponeret, hvor den som nok har gjort sig mest bemærket, er Folarin Balogun.

London-klubben sendte Balogun på lån til Stade Reims i august med håbet om, at han ville få mere spilletid der og muligvis bidrage med et par mål. Her har den engelske U21-landsholdsspiller været i sensationel form, hvor han hidtil står noteret for 18 mål i 29 kampe. 17 af disse scoringer er kommet i Ligue 1, hvor det kun Kylian Mbappe og Jonathan David, som har fundet netmaskerne flere gange i den franske liga.

Derfor er der naturligvis snak om, hvordan Balogun passer ind i på Mikel Artetas mandskab, som også besidder en Gabriel Jesus, Eddie Nketiah og Leandro Trossard på angrebspositionen.

Samtidigt så er der også faldet interesse på 21-årige Balgoun i form af to italienske klubber AC Milan og Inter Milan skulle begge være meget interesserede i at købe ham, hvor Bayern München også har et godt øje til landsholdsangriberen.

Balogun virker dog ivrig på at blive i den engelske hovedstad, London, hvor han håber at blive tilbudt en ny aftale af The Gunners.

- Der er samtaler, der skal finde sted, og det er ikke en beslutning, der kun vil blive truffet af mig. Klubben vil lade mig vide, hvad de mener, og jeg er sikker på, at vi vil nå til enighed.

- Det er rart, at Mikel Arteta holder øje med, hvad der foregår, slutter Balogun i et interview med Sky Sports. 

Stade Reims befinder sig på 9.pladsen i Ligue 1. 

LÆS OGSÅ: United-emne afslører: Jeg var Liverpool-fan som barn

LÆS OGSÅ: Rygtet til Arsenal & Liverpool: Dansk landsholdsspiller ønsker sommerskifte


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE