AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 21:14
Lewandowski overbevist om Sané-tilgang

Hvis man spørger Bayern Münchens Robert Lewandowski, satser tyskerne stærkt på at tilknytte sig Manchester Citys Leroy Sané i det kommende transfervindue.


Der har længe floreret rygter om en snarlig transfer mellem Manchester City og Bayern München med Leroy Sané som den involverede spiller. Nu har tyskernes Robert Lewandowski imidlertid bragt mere brænde til bålet i forhold til en potentiel handel mellem de tre parter. 

- Bayerns tyske spillere ser meget frem til, at Sané skriver under med Bayern, men vi bliver nødt til at vente og se, hvad der sker, udtaler Robert Lewandowski ifølge goal.com. 

I Bayern München skulle Leroy Sané være udset til at erstatte den ene part af den mangeårige og frygtindgydende kantduo, Franck Ribery og Arjen Robben, som begge er stoppet i klubben ved sæsonens afslutning. 

Sané spillede i den netop overståede Premier League-sæson 31 kampe for mestrene fra Manchester City og bidrog med ti scoringer og elleve assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED