AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2020 08:43
Leverkusen-træner joker: Her er Havertz' nye klub

Peter Bosz har joket med, at Chelsea ikke får fingrene i Kai Havertz, fordi midtbanespilleren skal til hollandsk fodbold.


Desværre, Chelsea. Kai Havertz skal ikke til den engelske storklub. I stedet venter der et skifte til et mindre hollandsk mandskab.

Det var i hvert fald, hvad Peter Bosz sagde på et pressemøde efter Leverkusens Europa League-exit mod Inter, men det var naturligvis ment i sjov.

- Ja, jeg kan eksklusivt annoncere, at han vil spille for Heracles Almelo, jokede Leverkusen-træneren ifølge Goal.

Peter Bosz har tidligere stået i spidsen for den hollandske klub, hvorfor han bragte dem på bane som Kai Havertz’ nye klub.

Men det lader fortsat til, at Chelsea står i en god position for at købe den tyske landsholdsspiller, men Leverkusen kommer ikke til at gå ned i pris for at slippe midtbanespilleren. Det fastslår sportsdirektør Rudi Völler.

- Han har en toårig kontrakt, og hvis nogen ønsker ham på vores betingelser, er det fint, men ellers bliver han hos os et år mere, og så er vi glade, siger Völler.

Leverkusen siges at ville have £90 millioner for Havertz.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED