AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2020 17:21
Lejesvendenes XI: De bedste udlånte Premier League-spillere

Man kunne sætte et helt hold af Premier League-folk, der er på lejeophold andetsteds. Så det har vi gjort her.


Ude godt, hjemme bedst, siger man.

Det gælder sikkert også for engelsk fodbold, men det er alligevel muligt at sammensætte et ganske udmærket hold bestående udelukkende af spillere, der lige nu er udlejet fra Premier League (det kniber en anelse med bredden på holdet, men der er jo som regel også en grund til, at man bliver udlejet).

Målmand: Asmir Begovic, Bournemouth (udlejet til AC Milan)
Den tidligere Premier League-vinder har siden vinter været på leje i Milano hos AC Milan. Den bosniske keeper har en fortid i både Portsmouth, Stoke og Chelsea.

Venstre back: Dimitri Foulquier, Watford (udlejet til Granada)
Det er måske ikke alle, der har hørt så meget om Dimitri Foulquier, og de, der har, vil nok vide, at han mest gør sig på den modsatte back. Og indrømmet; han er da også mest med, fordi holdet her manglede en mand på denne position.
Men når det er sagt, har Foulquier trods alt spillet 15 kampe i La Liga for Granada i indeværende sæson og endda scoret et mål.

Midterforsvar: Chris Smalling, Manchester United (udlejet til Roma)
Efter ni år, to mesterskaber og en Europa League-triumf rejste Chris Smalling sidste sommer fra Manchester for at få spilletid i Rom.

Højre back: Davide Zappacosta, Chelsea (udlejet til Roma)
For tiden flyder Rom nærmest over med vraggods, der er skyllet ind fra Premier League. Også Chelseas Zappacosta prøver nemlig lykken i den italienske hovedstad.

Vestre kant: Alexis Sanchez, Manchester United (udlejet til Inter)
Endnu en Manchester United-spiller på lejeophold. Sanchez’ tid på Old Trafford var ikke værd at skrive hjem til Chile om, og indtil videre er den tidligere Arsenal-mand derfor udlånt til Serie A.

Defensiv midtbane: Mohamed Elneny, Arsenal (udlejet til Besiktas)
Egyptiske Elneny forsøger at forbedre sit spil i Istanbul efter tre et halvt år hos Arsenal. I denne sæson har han spillet 24-ligakampe for Besiktas.

Højre kant: Victor Moses, Chelsea (udlejet til Inter)
Crystal Palace, Wigan, Liverpool, Stoke, West Ham og Chelsea. Victor Moses må siges at have oplevet alle lag af Premier League. For tiden gælder det dog Inter.

Offensiv midtbane: Henrikh Mkhitaryan, Arsenal (udlejet til Roma)
Shakhtar Donetsk, Dortmund, Manchester United og Arsenal. Og nu Roma. Den armenske offensivspiller har et ganske imponerende cv. Han skal dog ikke være i den evige stad for altid, for lejeaftalen udløber denne sommer.

Angriber: Alexander Sørloth, Crystal Palace (udlejet til Trabzonspor)
Det var noget af en rutsjetur, nordmanden var udsat for, da han gik fra en tilværelse som topscorer og danmarksmester hos FC Midtjylland til rekordflop hos Crystal Palace. Siden har Sørloth heldigvis fundet målformen i den tyrkiske liga, hvor han i denne sæson har lavet 21 mål for Trabzonspor.

Angriber: Patrick Cutrone, Wolverhampton (udlejet til Fiorentina)
Efter mange år i AC Milan tog Cutrone i 2019 turen til England og Wolverhampton. Her er det dog kun blevet til et halvt år indtil videre, for italieneren blev lejet ud til “Viola” i vinter. Her har han bidraget med ét mål i 12 Serie A-kampe, så det haster nok ikke med at få ham hjem til Molineux.

Angriber: Mohamed Elyounoussi, Southampton (udlejet til Celtic)
Den anden(!) nordmand på listen fuldender en offensiv med et stærkt norsk præg. Elyounoussi fik et år for "Saints", inden Celtic kaldte. Nu har han indtil videre været i Glasgow i et år, og han har endnu et år tilbage af aftalen. I Skotland har den tidligere Molde-spiller været med til at vinde mesterskabet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED