AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 17:55
Leipzig-træner: Jeg har advaret Werner mod Liverpool-skifte

Julian Nagelsmann udtaler, at han har advaret sin stjernespiller om farerne ved at skifte til Anfield.


Det kan tolkes både positivt og negativt, hvis du er Liverpool-tilhænger, for på sin vis har RB Leipzig-træner Julian Nagelsmann mere eller mindre bekræftet, at The Reds er interesseret i Timo Werner.

Men samtidigt erkender den tyske træner også, at han har advaret sin topscorer mod at skifte til lige netop Liverpool af alle klubber.

Det fortæller han i et interview med Bild.

- Det er mere besværligt for Timo at spille for Liverpool end for Leipzig, siger Nagelsmann.

- Han kommer ikke til at få samme status som her i sine første par år. Det fortæller jeg ham også.

Så er spørgsmålet, om trænerens ord får nogen indflydelse på den 23-årige angribers fremtid, men meget tyder på, at Nagelsmann har en pointe.

The Independent skrev så sent som tirsdag, at Werner ganske rigtigt er et transfermål for Liverpool, men at angriberen må indfinde sig med at skulle være backup til Roberto Firmino.

Vil han garanteres spilletid, er det i hvert fald ikke Liverpool, han skal skifte til, for det er klubben ikke parate til at love.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED