Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 09:53
Leipzig-stjerne om muligt Spurs-skifte: Mine nærmeste ved besked

Her kan du se, hvad Marcel Sabitzer svarede, da han blev direkte adspurgt om muligheden for et skifte til Tottenham af Sport Bild.


Til sommer har Marcel Sabitzer kun 12 måneder tilbage på sin kontrakt, og RB Leipzig er ikke den type klub, som tillader sine spillere at skifte på frie transfers. Derfor er der ifølge Sport Bild lagt op til, at den østrigske midtbanegeneral forlader klubben i næste transfervindue.

Måske til Tottenham. Tidligere har det tyske medie omtalt Londonklubben som den klub, der lige nu var "bedst positioneret" til at signe den 26-årige Leipzig-spiller, og i et interview me Sabitzer har Sport Bild nu spurgt ham direkte; Skifter du til Tottenham til sommer?

- Jeg må hellere lige understrege, at jeg har kontrakt med Leipzig frem til 2022 og ikke kun frem til denne sommer. Det er blevet trendy at spørge om spilleres fremtid, så snart de går ind i deres kontrakts sidste 18 måneder, men det betyder ikke, at noget endnu er blevet besluttet, svarer Sabitzer til Sport Bild.

- Min nærmeste cirkel ved, hvad jeg går og tænker om det hele, men jeg har ikke travlt. Jeg føler, Leipzig er en god klub, og vi er også succesfulde. Leipzig er en stor klub, men det behøver ikke være den eneste store klub i min karriere. Jeg er kun 26.

Ifølge Sabitzer er det ikke pengene, der kommer til at afgøre, hvor han skifter til, hvis han forlader Leipzig. Dem har han allerede masser af.

- Jeg er fint stillet på den front allereede, og jeg spiller ikke fodbold for at kunne sidde på et bjerg af penge, når karrieren er ovre. Jeg spiller for succes, jeg har altid været en vinder, og jeg ønsker at stå med trofæer i hånden, fortæller østrigeren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED