AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:11:2022 21:48
Leicester-stjerne vil til VM med England: "Det er højdepunktet"

Han kæmper for at blive udtaget.


James Maddison kæmper for at blive udtaget til det engelske landshold, som han ikke har spillet for siden 2019.

I øjeblikket leverer han gang på gang præstationer, og tiden vil vise, om det er nok til en plads i den engelske landsholdstrup.

Selv tænker spilleren ikke på andet for tiden, lyder det i et interview.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke havde det i hovedet, for VM er rundt om hjørnet, og det er højdepunktet. Jeg siger altid det samme svar; hvis jeg kan fokusere på mine præstationer for Leicester, så fanger det forhåbentlig Englands landstræner, men det er ude af mine hænder, siger James Maddison i interviewet med Sky Sports efter kampen.

Hos Leicester-manager Brendan Rodgers er der da heller ingen tvivl om, at Maddison har fortjent en VM-udtagelse.

- Det er ikke en debat for mig. Jeg respekterer, at der er mange topspillere, og at der er så mange offensivspillere, der gør det godt, men hvis man ikke er i stand til at finde en spiller af den kvalitet, som han har produceret konsistent, så er det naturligvis trist.

- Man vil gerne skabe chancer og score mål, og han er en af de bedste til at gøre det. Han tager risici på de rette tidspunkter. Det er en helt vild fantastisk spiller, som er klar til VM med sin modenhed. Han er et forrygende talent, siger Leicester-manager til BBC Sport.

Maddison fik prisen som kampens spiller, selvom det var Youri Tielemans, der scorede kampens eneste mål. Og hvilket et! Se det her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE