AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 14:15
Leicester-spiller blev skurk: Jeg har aldrig haft det værre i min karriere

Hamza Choudhury har undskyldt efter at have fået et rødt kort i Englands første kamp ved U21 EM.


Phil Foden havde bragt det engelske U21-landshold foran 1-0 mod Frankrig efter 54 minutter, men bare otte minutter senere blev det engelske hold reduceret til 10 mand, da Hamza Choudhury i en grim tackling nedlagde Jonathan Bamba i feltet.

Selvom det efterfølgende straffespark blev misbrugt endte England alligevel med at tabe den vigtige kamp mod Frankrig, og det følte Hamza Choudhury, at han havde en stor andel i.

- Jeg tror aldrig, jeg har haft det værre i min fodboldkarriere. Jeg har skuffet drengene. Jeg har skuffet nationen. Jeg forstår, at det medfører et vist pres at spille på dette niveau. Jeg vil bare gøre alle opmærksom på, at jeg ved, jeg har skuffet dem. Jeg vil have den besked ud til alle, og jeg undskylder virkelig, fortæller Leicester-spilleren til Leicester Mercury.

Hamza Choudhury, som har fået en række førsteholdskampe for the Foxes, startede på den defensive midtbane for England, hvor han blev flankeret af James Maddison og Phil Foden, som tog sig af de mere offensive opgaver på grønsværen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED