AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2019 22:36
Leicester-manager mødes med hård kritik af tidligere spiller

Den tidligere Liverpool-træner Brendan Rodgers har fået hårde ord med på vejen af en af sine tidligere spillere fra Celtic-tiden.


I sommeren 2016 tiltrådte Rodgers som ny træner i Celtic, inden han omtrent tre år senere skiftede tilværelsen i Skotland ud med et nyt trænerjob i England hos de tidligere engelske mestre fra Leicester City. 

Med sit skifte gjorde Brendan Rodgers sig imidlertid ikke videre populær i den skotske storklub, og han har efterfølgende fået hårde ord med på vejen af sin tidligere spiller Chris Sutton. 

- Den her form for arrogance og nedladende opførsel er lige præcis årsagerne til, at Celtic-fans er skuffede over Brendan Rodgers, skriver Chris Sutton på Twitter med henvisning til et interview, han tidligere har lavet med Premier Sports. 

Brendan Rodgers nåede i den afsluttende del af Premier League-sæsonen at hente fem sejre i sine hidtidige ti kampe i spidsen for Leicester City. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED