Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2020 16:16
Leicester giver ikke op: Byder 250 mio. kroner på Burnley-stopper

Leicester har afsendt et nyt bud på Burnely-stopperen James Tarkowski.


Leicester-boss Brendan Rodgers har længe været lun på Burnleys midterforsvarer James Tarkowsi.

Problemet for Leicester er prisskiltet, som The Clarets vurderer til 50 millioner pund, hvilket altså er mere, end The Foxes er villige til at slippe.

Sky Sports meldte for nyligt, at Burnley havde afvist et bud på 31 millioner pund fra Leicester, men det har ikke fået dem til at give op.

The Telegraph-journalisten John Perchy erfarer, at rævene igen har budt på Tarkowski, hvilket - noget overraskende - er et bud, der umiddelbart svarer til det foregående.

Perchy formidler, at Leicester har afsendt et nyt bud på 30 millioner pund plus bonusser, hvorfra Brendan Rodgers håber på at kunne forhandle Burnley ned til et leje, hvor begge parter kan blive enige.

Buddet er dog stadig et godt stykke fra det oprindelige prisskilt, hvorfor det må formodes, at de tilføjede bonusser er af fristende størrelser.

Ifølge John Perchy ønsker James Tarkowski selv, at handlen bliver en realitet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED