AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:12:2015 13:24
Leicester-fan scorer kassen på odds - forudså hele successen

En heldig og dygtig Leicester-fan kan nu købe lidt ekstra julegaver, efter at han har scoret kassen på Leicesters placering som nummer et i Premier League


Med dagens sejr over Everton, så er Leicester City og Kasper Schmeichel sikre på at være nummer et, når julen kommer i næste uge. Dermed er der en heldig Leicester-fan, der har forvandlet fem pund til 5.000 pund! 

Twitter-brugeren ''WillKirwaan' spillede i sommers fem pund på, at Leicester ville ligge nummer ét i Premier League til jul.

Bookmakeren Ladbrokes gav odds 1.000, hvis det skete og dermed kan spilleren gange sine fem pund med tusind, når han nu kan hæve sin store gevinst. Mange grinte over spillet og stemplede det som spild af penge, men nu er der nok ikke mange, som griner mere.

I danske kroner svarer gevinsten til hele 51.339 kroner og mon ikke, at der er lidt ekstra julegaver at hente for den dygtige Leicester-fan!

Se kuponen her:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED