Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Legender kritiserer Liverpool-stjerne: "Han laver larm"

Af Emil Plovgaard
29.03.2023 Kl. 08:19
To hollandske legender er ude med stor kritik af Liverpool-stjernen i kølvandet på de seneste præstationer.

Virgil van Dijk får nu stor kritik af to hollandske landsholdslegender i form af Marco van Basten og Ruud Gullit.

Liverpool-stjernens præstationer er dykket en smule i løbet af de seneste måneder, og forleden gik det så helt galt, da Oranje tabte med 0-4 til Frankrig.

Efterfølgende har van Dijk fået med puklen i den hollandske sportspresse, og der bliver heller ikke ligefrem sendt opmuntrende vendinger af sted fra van Basten eller Gullit.

LÆS OGSÅ: De fører kampen om Højlund

– Han laver larm, men han siger ikke noget.

– Han er ikke klar. En god kaptajn tænker højt, og gør det klart, hvad der foregår. Han er lige i midten. Han skaber kaos. Det fører til misforståelser. Det er det, man som kaptajn, ønsker at undgå.

– I omklædningsrummet er han god, men taktisk og teknisk er han ikke. Man har brug for en anden gentleman på banen. Det har intet at gøre med hans skade, det har noget at gøre med hans lederskab. Han laver larm, men han siger ikke noget. Det er sandt. Det skal være i en selv. At vinde under alle omstændigheder, siger Marco van Basten til Ziggo Sport.

En anden hollandsk legende i form af Ruud Gullit er også med til at kritisere Liverpool-midtstopperen.

– Han spiller den altid baglæns. I England har de allerede kritiseret ham. Han blev udvalgt til årets hold. Han tror, han er bedre end resten.

– Vi ser ting, og så tænker vi, at han er kaptajn, og at han skal løse det. Men han kommenterer blot på det, der sker foran ham. 

– Jeg ved ikke, om han gør det, men det ser ikke ud, som om, han taler. Han spiller så sikkert. Kom nu, du er så stor og god. Det er en positiv kritik, vi giver. Er han ikke den bedste? Så vis det, lyder det fra Gullit.

LÆS OGSÅ: Tuchel ville hente tidl. Liverpool-stjerne til Chelsea

LÆS OGSÅ: "Han er højt på ønskelisten hos Liverpool"

 

Annonce