AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 21:06
Legenden Schmeichel: Giver ingen mening at United solgte denne PL-profil

Peter Schmeichel stiller sig uforstående overfor én af Manchester Uniteds transfermæssige dispositioner.


Kasper Schmeichel har en solid figur foran sig i form af Jonny Evans, der i denne sæson har dannet et solidt makkerpar med Caglar Soyuncu i Leicester-forsvaret.

Anderledes har det til tider set ud i Manchester Uniteds forsvar, der blandt andet dummede sig et par gange i dagens kamp mod Bournemouth, som endte 5-2 til The Red Devils.

Her huserer den tidligere Leicester-spiller Harry Maguire ellers, og i dagens kamp blev han - ligesom Eric Bailly - udstillet ved et Bournemouth-mål.

Det har i dag fået Schmeichel senior, Peter Schmeichel, til at kaste kærligheden på Jonny Evans, som han ikke forstår, at United solgte til West Brom i 2015.

- Jeg ser også Leicester spille, og selvom jeg elsker det faktum, at han spiller på samme hold som min søn, så forstår jeg ikke, at Manchester United solgte en kvalitetsspiller som Jonny Evans, lyder det fra den tidligere målmand på Twitter.

På 33 kampe har Jonny Evans været en del af et forsvar, som har indkasseret 31 mål, og han har altså ligeledes bidraget til, at Leicester har holdt buret rent 10 gange.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED