Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2020 17:44
Legende raser mod United-direktører: I smadrer klubben

Patrice Evra er ikke imponeret af flere af de personer, der er med til at drive klubben.


Patrice Evra gæstede studiet i Sky Sports, da Manchester United tabte 1-3 mod Crystal Palace.

Her kaldte han nederlaget og situationen i Manchester United for 'dejavu', fordi han ikke ser den store fremgang.

I en video på Instagram langer Manchester United-legenden ud efter flere af de personer, som er med til at drive klubben. Det gælder bl.a. de personer, der skal hente nye spillere.

- Det eneste problem, jeg ville sige til Woodward, er, at han stoler på folk, som han aldrig bør stole på. Det gælder personer uden for klubben. Det er dét, jeg kan sige om Ed, siger Patrice Evra på sin Instagram.

- En sportsdirektør fra en storklub ringede til mig og bad mig om at sige til Matt Judge, at han skulle svare på sin telefon. Folk skal forstå, at vi sender advokater til at snakke med mulige spillere. Når vi sender dem, så snakker de om tal. Det er ikke folk fra fodboldverden. 

- Når en spiller, der koster £20 millioner, forsøger vi betale £100 millioner for ham, men selv de spillere ønsker ikke engang vores penge mere. Det perfekte eksempel er Alexis Sanchez. City ville have ham, men selv Guardiola sagde, at han ikke kunne give så mange penge, som ville ødelægge omklædningsrummet. Men heldigvis for Alexis kom Manchester United på banen og sagde: "Kom herover. Vi har penge". Efter én dag ville han rive kontrakten over. Han ville ikke have vores penge.

- Jeg mener, at nogle folk i denne klub ødelægger klubben. Nogle folk er bange for at snakke om det, fordi de måske ikke kan få et job senere hen, men jeg er ligeglad. Jeg har ikke brug for det. Jeg elsker Manchester United, lyder det fra Patrice Evra.

Se hele videoen her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED