AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 19:26
Legende: Maddison følger ikke Maguire til United

Den tidligere Leicester-angriber og Premier League-legende Emile Heskey forventer, at den højtprofilerede James Maddison bliver i Leicester.


James Maddison bliver igen og igen rygtet til større klubber, især Manchester United bliver nævnt, men den tidligere Premier League-angriber føler sig overbevist om, at James Maddison ikke følger i Harry Maguires fodspor.

James Maddisons kreativitet er ellers noget, som Manchester United i den grad mangler i øjeblikket, samtidig med at Liverpool og Jürgen Klopp også bliver nævnt som mulige bejlere, skriver Goal.com.

Store tilbud i januar eller senere vil teste Leicesters vilje til at sælge, men Emile Heskey kan ikke forestille sig, at Leicester sælger Maddison, fordi Brendan Rodgers er i gang med at bygge noget specielt.

- Leicester er ikke under pres for at sælge Maddison, og jeg forventer, at de vil børste al interesse væk, sagde Emile Heskey til Bwin.

- De har ikke brug for pengene, og jeg tror, at det er i Rodgers’ hænder, om han skifter eller ej.

- Rodgers vil have Maddison til at blive, og jeg tror ikke, at der er nogen grund til, at Maddison ønsker at skifte andetsteds hen, når han får den support og masser af spilletid i klubben.

- Rodgers vil bygge sit hold om Maddison, hvilket betyder, at Maddison passer ind i, hvad Rodgers ønsker at gøre i Leicester. Han ser glad og selvtillidsfuld ud, så jeg tvivler på, at han har tanker om at forlade klubben.

- Klubber vil altid forsøge, som de gør med store talenter, men Leicester er blevet et mere attraktivt sted, og jeg er sikker på, at han bliver, sluttede Heskey.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED