Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2021 18:26
Legende: Kan United-indkøb tilpasse sig?

Rio Ferdinand glæder sig til at se om Raphaël Varane kan tilpasse sig spillestilen i Premier League


Det er efterhånden ved at være et faktum, at Manchester United henter Real Madrid-centerbacken Raphaël Varane til Old Trafford.

Men kan Uniteds kommende forsvarskrumtap tilpasse sig spillestilen i Premier League? Det er et af de spørgsmål som Manchester United-legenden, Rio Ferdinand, stiller sig selv i forbindelse med Varanes snarlige ankomst.

- På papiret er det en rigtig rigtig god kombination, men han er nødt til at forstå at spillestilen i England er meget anderledes. Du er nødt til at tage til Burnley og den slags steder.

- Nogle gange kan det være ret lige på. Det er en anden type fodbold i Premier League end andre steder, hvor han har spillet før. Kan han håndtere det? Det er det spørgsmål der skal stilles, siger Ferdinand i sit show 'Rio Ferdinand presents FIVE'

Ferdinand er dog overbevist om at Varane kan klare udfordringen med at falde til i Premier League.

- Jeg er overbevist om at han har værktøjerne til at kunne klare det.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE