AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 21:29
Legende beder Lampard: Køb ikke dette stortalent

Dennis Wise ønsker ikke, at Frank Lampard sætter kløerne i ét af de helt store talenter i Premier League.


Declan Rice brød igennem for West Ham tilbage i 2015, og han bliver betragtet som ét af de største talenter i Premier League, da han fortsat blot er 21 år gammel.

Han er tidligere Chelsea-mand, da han modtog sin fodboldopdragelse hos The Blues fra 2006 til 2014, og der har svirret massevis af rygter om en retur.

Sådan skal det dog ikke blive. Det mener den tidligere Chelsea-profil, Dennis Wise, som siger, at Lampard allerede har masser af valgmuligheder på midtbanen, hvorfor det ville være spild at hente Rice i West Ham.

- Jeg synes, at de har muligheder nok på midtbanen. Han ville ikke være én, som jeg ville bruge krudt på at hente. Jeg synes, at venstrebacken er et sted, hvor man kan hente kvalitet ind, hvis man kan få Ben Chilwell, som ville forbedre holdet, lyder det fra Wise ifølge the Express.

Trods sin unge alder har Declan Rice allerede spillet 93 kampe i Premier League, ligesom han fik landsholdsdebut i 2019. Han kan både agere midterforsvarer og midtbane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED