Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Legende advarer: Arsenal kan ikke vinde Premier League uden disse spillere

Af Kasper Leif Pedersen
29.03.2023 Kl. 13:17
Arsenal-legenden mener ikke, at Mikel Arteta kan undvære disse spillere.

Premier League-bolden ruller igen i weekenden, og her gik Arsenal ind til landsholdspausen med en forspring på otte point.

For på andenpladsen er Manchester City, som dog har en enkelt kamp i hånden.

LÆS OGSÅ: Mikel Arteta afslører: Denne taktik har jeg stjålet fra Pep Guardiola

Og der er seks spillere i Arsenals trup, som skal holde sig skadesfri, hvis man skal gøre sig forhåbninger, om at vinde Premier League.

Det hævder Tony Adams, hvor han mener, at The Gunners' nylige nederlag til Sporting Lissabon i Europa League havde vist, at klubbens back up-spillere var gennemsnitlige:

– At spille i Champions League i næste sæson vil være en helt ny boldgade for dette Arsenal-hold. Og det bliver virkelig svært for den nuværende trup at konkurrere på det niveau og samtidig kæmpe om titlen, sagde den tidligere Arsenal-kaptajn ifølge Daily Mail og fortsatte:

– Vi så alle, hvad der skete, da Mikel (Arteta,red.) hvilede et par af sine store drenge i Europa League forleden uge. Back-up-spillerne så knaldgennemsnitlige ud og blev spillet ud af banen af Sporting Lissabon.

– I øjeblikket har de brug for Bukayo Saka] Gabriel Martinelli, Martin Ødegaard, Thomas Partey, Gabriel Jesus og Oleks Zinchenko, der spiller hver uge, fordi de har et hold, der næsten vælger sig selv, slutter Arsenal-legenden.
 
Arsenal skal i weekenden møde Leeds. 
 

 

Annonce