AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 17:16
Leeds vil leje lovende engelsk talent i Manchester City

Leeds vil gerne have fingrene i Jack Harrison igen efter en god første sæson i klubben.


Sidste sommer sørgede Leeds for at lave en handel med Manchester City, og den viste sig at være ganske succesfuld.

Jack Harrison blev lejet i den engelske mesterklub, hvor han ikke havde udsigt til spilletid, men det har han i den grad fået hos Leeds. I den forgangne sæson optrådte han 42 gange for traditionsklubben, og nu vil klubben have en ny lejeaftale i stand.

Den normalt så pålidelige Daily Mirror-journalist, David Anderson, skriver, at Leeds ønsker at hente Jack Harrison tilbage fra Manchester City på en lejeaftale.

Den 22-årige midtbanespiller blev hentet til Manchester City fra New York City i januar 2018, men han har endnu ikke optrådt for the Citizens, og han har sandsynligvis heller ikke spilletid i vente lige foreløbig, da spillere som Raheem Sterling og Leroy Sané står foran i køen til spilletid på de to kanter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED