Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2020 11:48
Leeds var klar til at byde: Solskjær nægter at sælge United-spiller

Leeds United stod på spring i tilfælde af, at Manchester United satte Daniel James til salg. Det kommer dog ikke til at ske i dette transfervindue.


Daniel James' skifte til Leeds United er allerede gået i vasken én gang, og det kommer aldrig på tale med en tur til Elland Road i dette transfervindue.

Marcelo Bielsa og oprykkerne skulle ifølge Daily Star have været klar til at byde på den walisiske winger, hvis Manchester United havde valgt at sætte ham på transferlisten.

Men Manchester Evening News erfarer, at hverken spilleren eller Ole Gunnar Solskjær forventer et skifte. Tværtimod skulle nordmanden have meddelt James, at han stadig er en vigtig del af trænerens planer for denne sæson.

James har én gang været milimeter fra at fuldføre et skifte til Leeds. I januar 2019 var han på Elland Road for at skrive under på sin kontrakt med det daværende Championship-hold, men en handel mellem Leeds United og Swansea brød sammen på deadline day.

Du kan sågar finde billeder af Daniel James med en Leeds-trøje i hånden, fordi præsentationsbillederne var forberedt. Et halvt år senere skiftede han så til Manchester United for £15 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED