AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 17:52
Leeds afvist: Liverpool-talent vil ikke udlejes igen

Liverpools Ryan Kent vil ikke ud på et nyt lejeophold. Enten vil han blive i Liverpool eller skifte permanent til en anden klub. Det erfarer Goal.


Ryan Kent nød godt af at blive udlejet til Rangers med Steven Gerrard i spidsen. Den 22-årige kantspiller blev således kåret til Årets Unge Spiller i Skotland og spillede 43 kampe. 

Derfor er der opstået tvivlsspørgsmål om englænderens fremtid. Skal han udlejes, skifte klub permanent eller får han chancen hos Jürgen Klopp?

Leeds har angiveligt sendt et lejetilbud afsted til Liverpool, men kilder tæt på Kent har fortalt Goal, at Kent foretrækker enten at blive i Liverpool eller finde en anden klub.

Goal hævder yderligere, at Liverpool kræver i omegnen af £12 millioner for Kent, som har 125 senioroptrædener på CV'et. 

Rangers vil gerne tilknytte Kent permanent, men det er tvivlsomt, hvorvidt de har råd til at imødekomme Liverpools krav. Oprykkerne fra Aston Villa er også en bejler, da de eftersigende har udtrykt interesse i en permanent aftale. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED