Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2022 21:51
Ledende Chelsea-skikkelser forgyldes med stor millionbonus

Skulle Todd Boehly overtage Chelsea FC, venter der et par lukrative aftaler på Stamford Bridge.


Som tidligere skrevet på siden, kan den engelske regering nu give grønt lys til et salg af Chelsea FC som følge af et større gennembrud i processen.

Således er der nu indgået en juridisk aftale mellem parterne, der betyder, at der kommer styr på det lån på £1,6 milliarder, Roman Abramovich kræver tilbagebetalt.

I den forbindelse kan et ledelsesteam bestående af blandt andre direktør Marina Granovskaia og bestyrelsesformand Bruce Busk desuden se frem til at indkassere en stor millionbonus.

Skulle amerikaneren Todd Boehly, der er favorit til at overtage klubben, komme til magten, vil Granovskaia og Busk nemlig modtage £50 millioner til deling. Pengene bliver udbetalt som en tak for, at de har været med til at facilitere handlen. 

Granovskaia vil modtage 40 procent af de £50 millioner, mens resten vil tilfalde Busk og et ledelsesteam, hedder det sig. Både Granovskaia og Busk ventes at blive i deres respektive roller hos Chelsea, når og hvis overtagelsen går igennem. 

Også en mindre stab, som arbejder på Stamford Bridge, kan se frem til at få fingre i nogle af de £50 millioner.

Roman Abramovich, ejer af Chelsea FC siden 2003, satte klubben til salg 2. marts, og nu venter der altså snart en afgørelse, forlyder det. Det var efter den russiske invasion af Ukraine, og inden Abramovich blev sanktioneret af den engelske regering.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE