AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:02:2020 10:41
Lav frikøbsklausul: Arsenal overvejer at signe tidligere United-spiller

The Athletic skriver, at Arsenal kan finde på at signe Daley Blind til sommer.


Daley Blind tilbragte fire sæsoner i Premier League for Manchester United, inden han i sommeren 2018 vendte tilbage til Ajax Amsterdam.

Men nu kan den hollandske forsvarer potentielt være på vej tilbage til den bedste engelske række - for Arsenal.

Det skriver The Athletic denne mandag.

Blind, der fylder 30 til marts, var sidste uge tilbage i aktion for Ajax for første gang efter at være blevet opereret for en hjertesygdom.

Det er velkendt, at Arsenal er på udkig efter forstærkninger til defensiven, og den hollandske midterforsvarer er blandt spillerne, som The Gunners overvejer at signe til venstre side af det centrale forsvar.

Januartransfervinduet viste, at Arsenal forsøgte at lave mindre signings til relativt små penge, som kunne forbedre truppen, og Daley Blind har ifølge The Athletic en lav frikøbsklausul, der gør ham til en attraktiv mulighed for Londonklubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED