AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 18:10
Laporte ikke bekymret for sin startplads i City

Selvom Pep Guardiola har proklameret, at han vil hente en fuldgod erstatning ind for Vincent Kompany i Manchester City-midterforsvaret, frygter Aymeric Laporte ikke for sin plads blandt spanierens foretrukne elleve.


Vincent Kompany forlod de engelske mestre fra Manchester City med en frisk mesterskabsmedalje om halsen og 12 titler i bagagen fra sin tid i klubben. Det er derfor noget af en kapacitet, som Pep Guardiola skal udfylde hullet i truppen efter. 

Imidlertid har han meldt ud, at han vil forsøge at finde en passende erstatning i det igangværende transfervindue - men det bekymrer ikke Aymeric Laporte, der spillede 29 kampe for de lyseblå i sidste sæson. 

- Jeg er her i klubben for at starte, og det kommer jeg til at arbejde hårdt for. Spørg Pep, hvad han vil have. Jeg synes, at vi tre (John Stones, Nicolas Otamendi og Laporte selv, red.) gør, hvad vi kan for at vise os frem og spille hver kamp, men vi bestemmer ikke (transferpolitikken, red.). Det gør klubben, fortæller Laporte til Sky Sports. 

Aymeric Laporte har kontrakt med Manchester City til sommeren 2025. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED