Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2020 17:19
Langt fra PL-niveau: FA sigter Championship-træner efter pinlig tumult med spiller

En af Swanseas trænere, Alan Tate, har fået ørene i maskinen, efter han i weekenden tog kvælertag på en Birmingham-spiller.


Sidste spillerunde stod i Premier League på én stor målfest, mens The Championship bød på mindre fin underholdning.

Klart værst udspillede det sig i opgøret mellem Swansea og Birmingham, hvor en episode med en af hjemmeholdets trænere Alan Tate og Birmingham-spilleren Jon Toral fastslog, at fodboldens mange variationer af pinlig opførsel ikke kun skyldes, at tusindvis af fans kigger på.

I weekendens opgør endte træner Tate og spilleren Toral i tumult efter en uenighed, der udviklede sig til, at Tate tog kvælertag på Toral, der teatralsk forsøgte at overbevise dommeren om, at det rent faktisk gjorde ondt.

Se episoden her:

Sky Sports erfarer, at FA nu har sigtet Swansea-træneren for episoden, mens Biringhams Toral ser ud til at slippe for sanktioner.

Kampen endte i øvrigt 0-0.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED