Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2020 14:56
Lang vej endnu: Spurs og Inter er 185 millioner fra hinanden

Fabrizio Romano skriver, at forhandlingerne om Milan Skriniar fortsætter.


Handlen er ikke død, men man kan ikke ligefrem påstå, at Tottenham er tæt på at nå til enighed med Inter om en transfer af Milan Skriniar.

Den 25-årige slovak skulle være José Mourinho helt store ønske her med knap en uge tilbage af transfervinduet, men der er stadig mange, mange millioner mellem de to klubbers valuering af midterforsvareren.

Ifølge transferguru Fabrizio Romano fortsætter forhandlingerne, men Inter forlanger omkring €60 millioner for Skriniar. Tottenham gik til gengæld ind til forhandlingerne med en forhåbning om, at man kunne presse prisen ned på omkring €30-35 millioner.

Der er altså knap €25 millioner mellem de to klubber, hvilket svarer til cirka 185 millioner kroner. Romano understreger dog, at den stejle pris ikke har fået Tottenham til at stikke halen mellem benene.

Tværtimod skulle klubben overveje et nyt og forbedret bud.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED