AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 13:53
Landstræner tager Sanchez i forsvar: Han har været uheldig

Alexis Sanchez har ikke hidtil haft noget succesfuldt ophold i Manchester United, men imidlertid storspiller han i øjeblikket for sit landshold ved Copa Americia i Brasilien.


Ved det igangværende Copa America har Chile - ført af en velspillende Alexis Sanchez - lagt sig forrest i gruppe C med seks points for to kampe og en positiv målscore på plus fem. 

Lignende succes har den chilenske profil sjældent oplevet - hverken individuelt eller kollektivt - i den netop overstående Premier League-sæson. Og ifølge Sanchez' landstræner, Reinaldo Rueda, er der nogle ganske bestemte grunde til det. 

- Det er ikke nemt at forklare, men Alexis er kommet her og har vist en masse vilje, og måske har han ikke samme følelsesmæssige bånd til sine holdkammerater i Manchester, som han har på landsholdet, fortæller Rueda ifølge TalkSport. 

- Han har været forfulgt af uheld, og Manchester United har haft problemer igennem et stykke tid, så han har ikke samme struktur, som han har her. Han har også været ramt af skader, og han har manglet både stabilitet og kontinuitet, forklarer Rueda videre. 

Manchester United har igennem længere tid forsøgt at afsætte Alexis Sanchez, men chilerens massive løn - omtrent 4,2 millioner kroner om ugen - spænder ben for en potentiel transfer. Sanchez og United har papir på hinanden indtil sommeren 2022. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED