Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 18:56
Landstræner Southgate: Disse to englændere har været et friskt pust for Arsenal

Den engelske landstræner Gareth Southgate har udpeget to Arsenal-spillere, han mener har været et vigtigt friskt pust for Arsenal.


Arsenal ligner et hold, der er kommet sig over deres elendige start på sæsonen, som træner Arteta & co. oplevede i efteråret.

Dette har tildels været grundet nye og yngre kræfter, der er kommet ind omkring startelleveren hos The Gunners, og det er også noget, der er noteret i den engelske landstræner Gareth Southgates bog.

Det udtalte landstræneren i et interview med TeamTalk, hvor han kommenterede på niveauet og mængden af engelske spillere frem mod sommerens forskudte EM-afholdelse, hvor specielt Arsenal-duoen Emile Smith Rowe og Bukayo Saka blev fremhævet Southgate.

- For cirka 18 måneder siden var omkring 30 procent af spilletiden i Premier League tildelt engelske, kvalificerede spillere. I år er vi oppe omkring 40 procent, hvilket måske ikke lyder af nogen stor ændring, men når man kigger på spillere som Emile Smith Rowe, der har fået chancen, så kan vi bare se, at spillerne er der og, at talentet er der.

Mere specifikt kommenterede Southgate på Emile Smith Rowe og midtbanespillerens holdkammerat Bukayo Saka:

- Arsenal-spillerne Emile Smith Rowe og Bukayo Saka har for eksempel været et vigtigt og meget friskt pust for deres klub, og der er flere set over hele landet, hvis bare de får chancen.

I denne sæson står Saka og Smith Rowe samlet noteret for 34 Premier League-kampe med fem mål og syv assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED