AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 16:58
Landstræner har presset Liverpool for at lade Keïta rejse

En utålmodig landstræner har sat Liverpool under pres for at lade en skadet Naby Keïta slutte sig til landsholdet.


Naby Keïta glippede de sidste fire kampe i sæsonen grundet en skade, og midtbanespilleren har derfor også været tvivlsom til sommerens Africa Cup of Nations.

Den turnering så Liverpool nok allerhelst, at Naby Keïta ikke deltog i, så den tidligere RB Leipzig-spiller i stedet kan bruge sommeren på at hvile sig, så han er i bedst mulig form til starten af næste sæson.

Landstræneren for Guinea har dog presset på for at få Naby Keïta fløjet væk fra Liverpool, og nu forventes han at spille venskabskampen mod Egypten den 16. juni.

- Keïta smutter efter træningen om morgenen, og han ankommer mandag. Jeg lagde et stort pres på Liverpool på at få ham sendt afsted så hurtigt som muligt. I sidste ende sagde jeg, at hvis ikke Naby Keïta kommer nu, vil det være svært at udtage ham til Afcon. Han sagde, at han vil spille mod Egypten, fortæller Paul Put til Foot224.

Guinea er havnet i gruppe med Madagaskar, Nigeria og Burundi, og turneringen bliver skudt i gang den 22. juni for landets vedkommende.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED