AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 13:24
Landstræner anbefaler: Wolves-stjerne burde skifte til United

Den mexicanske landstræner har opfordret Raul Jimenez til at gennemføre et skifte til Manchester United.


Hvis Raul Jimenez skal forlade Wolverhampton denne sommer, skal det være til fordel for Manchester United, mener den mexicanske landstræner Gerardo Martino.

Wolves-frontmanden har haft endnu en flot sæson med 24 scoringer i 44 optrædener i alle turneringer, og det har atter fået transferrygterne til at blusse op forud for sommertransfervinduet.

Real Madrid og Juventus er begge blevet sat i forbindelse med den 29-årige angriber, men ingen af klubberne passer mexicaneren bedre end Manchester United, vurderer landstræner Martino.

- Der er mange angribere som Rashford, Martial og Greenwood, men siden Lukaku forlod klubben, har jeg ikke set en ægte 9'er som Raul for Manchester United, fortæller den mexicanske landstræner til ESPN.

- I Juventus skal han kæmpe om pladsen, for Ronaldo deler samme plads på banen sammen med spillere som Dybala og Higuain, så måske ville Raul skulle kæmpe mere for spilletiden hos dem.

Martino opfordrer dog Jimenez til at tænke sin fremtid godt igennem, inden han potentielt forlader Wolves, for et skifte til en større klub er ikke altid lykken,

Det kan Martino, der havde det svært efter et skifte til FC Barcelona i sin aktive karriere, selv skrive under på.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED