Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:09:2021 10:49
Landshold ude efter Villa-profil: Polen vil overvinde englænder

Polen håber på at se Aston Villa-profilen Matty Cash skifte nationalret via sine polske rødder.


Matty Cash har tiltrukket opmærksomhed, siden han skiftede til Aston Villa fra Championship-klubben Nottingham Forest i sommeren 2020.

Blandt den engelske højre backs bejlere er også et landshold.

Avisen Daily Mail erfarer, at Polen har aftalt et møde med Cash i forbindelse med den kommende landsholdspause, der afvikles tidligt i oktober.

Forsvareren, med det meget engelske navn, har polske rødder på sin mors side, hvilket gør det muligt spilleren at skifte nationalret fra engelsk til polsk.

Fra et interview sidste år, citerer selvsamme Daily Mail Matty Cash for følgende:

- Min mor er faktisk halv polak, og hun taler sproget flydende. Der har været kontakt med min agent omkring at spille for det polske landshold, så det er helt klart noget, vi vil se nærmere på, lød det fra tidligere Nottingham-stjerne.

24-årige Cash har udviklet sig til en dygtig højre back, men der er stadig noget vej op til landsholdsfodbold i England-trøjen grundet hård konkurrence fra stjerner som Kyle Walker, Trent Alexander-Arnold, Kieran Tripper og Reece James.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE