Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 14:52
Lampards dage er talte: Chelsea forhandler med tre toptrænere i øjeblikket

Sport Bild skriver, at Chelsea er ved at intensivere forhandlinger med en række mulige afløsere for Frank Lampard.


Frank Lampards dage som Chelsea-træner er "talte," og klubben "intensiverer" lige nu forhandlinger med mulige erstatninger for deres tidligere spiller. Det skriver Sport Bild denne onsdag.

Mediet påstår, at The Blues allerede har ført forhandlinger med en række store trænernavne, der ses som potentielle afløsere. Thomas Tuchel, Massimiliano Allegri og Julian Nagelsmann skulle være de managers, som Chelsea-ledelsen anser som sine favoritter.

Særligt Nagelsmann skulle anses som den ideelle løsning for klubben, fordi han har bevist, at han er i stand til at præstere og levere resultater med et ungt mandskab med mange talenter.

Men hvor ønsketræneren er Nagelsmann, virker Tuchel som et mere sandsynligt bud lige nu, da den tidligere Paris Saint-Germain-træner er jobløs og kan springe til fra den ene dag til den anden. Det samme gælder Allegri, der skulle ses som både taktisk stærk og god til at lede stjerner.

I øjeblikket arbejder Marina Granovskaia dog på at afdække, om den tidligere Juventus-træner også er i stand til at udvikle talenter.

Mens forhandlingerne står på, får Lampard lov at fortsætte som manager, men han er alt andet end urørlig, og Chelsea-ledelsen skulle ikke være imponeret over hans evner som træner, hvis man skal tro Sport Bild.

Derfor er man som bekendt undervejs med processen med at rekruttere en bedre træner, som kan give det unge hold en "klar retning, de kan udvikle sig i" - og samtidigt vinde titler.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED