AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 12:58
Lampard støder på problemer i Chilwell-handel: Identificerer to alternativer

Chelsea og Frank Lampard håber stadig på at lande en handel om Ben Chilwell denne sommer, men Leicesters pris kan nødsage Lampard til at kigge på alternativer.


Chelsea er stadig varme på en handel, der skal sende Ben Chilwell til klubben. Frank Lampard mener angiveligt, at den 23-årige back har potentiale til at nå den tidligere Chelsea-stjerne Ashley Coles niveau.

Chilwell, der har haft en forrygende sæson i Leicester, har dog et prisskilt på hele 80 millioner pund, hvilket kan blive et problem for Chelsea.

The Guardian påstår derfor, at Chelsea har været nødsaget til at kigge på alternative spillere til venstre back-positionen, og to spillere skulle have blevet identificeret.

Det drejer sig om Ajax’ Nicolas Tagliafico, der imponerede mod Chelsea i sidste sæsons Champions League, og Portos Alex Tells.

Argentinske Tagliafico skulle være til rådighed for en pris på 22 millioner pund, imens Alex Telles har kontraktudløb med FC Porto næste år, hvilket kan sænke hans pris markant.

Alex Telles har også været sat i forbindelse med storklubberne Paris Saint-Germain og Juventus, skriver Express.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED