AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 19:52
Lampard sikker: Willian leverer en toppræstation i FA Cup-finalen mod Arsenal

Chelseas manager Frank Lampard er sikker på, at Willian producerer endnu en imponerende kamp lørdag i FA Cup-finalen, selvom hans fremtid på Stamford Bridge er usikker.


Brasilianske Willian var tvivlsom til lørdagens finale, efter han har døjet med en ankelskade, brasilianeren er dog meldt klar til opgøret mod Arsenal, der bejler til at stjæle Willian, når hans kontrakt udløber senere denne sommer.

Den 31-årige offensivspiller skrev under på en kortvarig forlængelse med Chelsea på grund af COVID-19, eftersom hans kontrakt stod til at udløbe ved udgangen af juni.

Willians manager Frank Lampard blev spurgt, om han var sikker på, at Willian ville give alt for Chelsea denne weekend.

- Ja, for jeg har kendt Willian i mange år nu som spiller og som træner, og hvis nogen ønsker at se hans mentalitet, så skal man bare have set ham siden genstarten af sæsonen, sagde Lampard ifølge TalkSPORT.

- Han har været fantastisk for os, han har været fantastisk i denne sæson. Han har vist den rigtige attitude, så jeg forventer intet mindre, end det han har vist allerede, og det er Willian.

Chelsea møder Arsenal i FA Cup-finalen i morgen lørdag klokken 18.30 dansk tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED