AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 19:13
Lampard overvejer at hente ny målmand: Flere brikker skal falde på plads

Chelsea overvejer ganske kraftigt at købe en ny målmand, men der er flere udfordringer.


Frank Lampard er ikke tilfreds med Kepa Arrizabalaga, og Chelsea-manageren overvejer derfor at hente en ny målmand til klubben. Der er dog flere brikker, der skal falde på plads, inden det kan komme på tale.

Det skriver the Telegraph i dag.

Først og fremmest skal Chelsea finde en klub, der er interesseret i at tilknytte den spanske målmand. Her synes det mest sandsynligt, at det bliver på en lejeaftale, da ingen klubber formentlig vil gå med til at betale en tårnhøj pris for Kepa.

Samtidig er udfordringen for Chelsea også, at det nok også kniber med at finde en klub, der vil betale hele lønnen på £150.000 om ugen. Derfor kan the Blues være nødsaget til at betale en andel af lønnen.

I London-klubben er man klar over, at det kræver en klassekeeper, hvis man vil vinde Premier League, og derfor kan man også forestille sig, at den tekniske direktør, Petr Cech, sammen med Frank Lampard og direktør Marina Granovskaia er på udkig efter den målmand.

Spørgsmålet er blot hvem? Et navn, der bliver ved med at poppe op i medierne, er André Onana fra Ajax. Han har fået lov til at forlade den hollandske klub, og han vil næppe være rigtig dyr.

Så er det blot, om Chelsea vurderer, at han er stor nok opgradering i forhold til Kepa Arrizabalaga.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED