AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2020 08:25
Lampard "morer" sig over Klopp: Liverpool har selv signet dyre spillere

Frank Lampard synes åbenbart selv, det er lidt komisk, hvordan Jürgen Klopp og Liverpool kan pege fingre af andre klubbers mange dyre nyindkøb.


Liverpool har selv signet spillere som Virgil Van Dijk, Alisson, Mohamed Salah og Naby Keita for store summer, så måske skulle Jürgen Klopp komme ned fra den høje hest og stoppe med at kritisere andre klubbers transferaktivitet.

Nogenlunde sådan lyder responsen fra Frank Lampard, efter Klopp sidste uge fortalte, at Liverpool var en "anden slags klub," som "ikke var ejet af lande eller oligarker".

Det sidste kan næsten kun ses som en reference til Chelsea og klubejer Roman Abramovich, som denne sommer har signet snart syv nye spillere - og brugt op mod £250 millioner i processen.

Men Lampard synes måske ikke helt, at Liverpool har ret til at kritisere andres transferforbrug.

- Jeg finder det en smule morsomt, når man taler om ejerne af klubberne. Jeg tror ikke, det betyder noget, hvilken branche man stammer fra, og vi snakker generelt om mange rige ejere i Premier League, siger Lampard ifølge Reuters.

- Liverpool har gennem de seneste fem sæsoner været en fantastisk historie at følge, og de har formået at ramme rigtigt med rekruttering i topklasse. Se spillere som Van Dijk, Alisson, Fabinho, Keita, Mané og Salah, som alle er spillere, der kom til en meget høj pris.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED