Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2020 09:14
Lampard maner til ro: Her rammer vi vores reelle niveau

Chelsea har endnu ikke ramt deres reelle niveau, men ifølge Frank Lampard kan det ske inden længe.


På en sen, sen scoring af Tammy Abraham formåede Chelsea i går at vende 0-3 til 3-3 mod oprykkerne fra West Bromwich, men trods pointet var resultatet alligevel en stor skuffelse for den ambitiøse London-klub. 

De blå fra London har blot hentet fire point efter tre kampe, men Frank Lampard er ikke nervøs. Han mener først, at man kan se Chelseas rigtige niveau om nogle uger: 

- Vi har to store kampe foran os mod Tottenham og Crystal Palace, og jeg forventer at se forbedringer i de opgør, siger han ifølge Goal.

- Jeg regner dog først med, at vi rammer vores reelle niveau efter landskampspausen. Især i forhold til når vi har bolden, da vi ikke har haft tid til at arbejde så meget på det. 

Chelsea møder allerede på tirsdag Tottenham i Carabao Cuppen, hvorefter der venter en hjemmekamp mod Crystal Palace i Premier League. Herefter står den på landskampspause. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED