AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 13:49
Lampard: Jeg vil have Willian til rådighed i næste sæson

Chelsea-manager Frank Lampard håber, at han stadig kan have Willian til rådighed til næste sæson, selvom brasilianerens kontrakt udløber efter denne sæson.


Frank Lampard har afsløret, at forhandlingerne om en forlængelse af Willians kontrakt er i gang, selvom rygterne har svirret om, at brasilianeren ikke ville få kontrakten forlænget med Chelsea.

Willian er i forrygende form i øjeblikket, hvor han har scoret fem gange i de sidste seks kampe. Om det er det, der har fået Lampard til at bekræfte, at han ønsker en kontraktforlængelse til Willian, skal være usagt.

- Jeg har ikke opgivet håbet om det (læs; Forlængelse af Willians kontrakt). Klubben er stadig i forhandlinger med ham. Vi ønsker, at han bliver, men jeg forstår også pointen om, at denne kontrakt er vigtig for Willian på grund af hans alder, sagde Frank Lampard om Willian ifølge Daily Mirror.

- Jeg har selv stået i situationen, men den måde han spiller på i øjeblikket viser, hvor vigtig han er for truppen. Ligegyldigt hvad, så har han været fantastisk for klubben, og det vil gøre mig glad, hvis vi når i land med en forlængelse.

- Hvis vi ikke når til enighed, vil jeg helt sikkert ønske ham held og lykke.

Willian har i løbet af foråret og sommeren været sat i forbindelse med de to konkurrerende London-klubber fra Tottenham og Arsenal.

Chelsea spiller lørdag aften klokken 21.00 dansk tid mod Watford i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED