Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2021 18:26
Lampard insisterer: Werner kan spille til venstre

Frank Lampard holder fast i, at Timo Werner er i stand til at spille på venstre kant for Chelsea.


De fleste af kampene denne sæson har Timo Werner spillet med et udgangspunkt på venstre kant for Chelsea, og det har i de seneste måneder bestemt ikke været en succes for tyskeren, som ramte en gedigen målkrise.

Men selvom Frank Lampard har modtaget en del kritik for at bruge Werner på kanten, holder Chelsea-manageren stædigt fast i, at Werner kan spille den plads.

- Timo kan lide at starte i midten. Hos Leipzig og Tyskland spillede han centralt, til venstre, som enlig angriber og som en af to angribere. Så der er uden tvivl mulighed for at manøvrere ham rundt, sagde Lampard på et pressemøde.

Samtidig gjorde Lampard det også klart, at Werner har brug for mere tid på træningsbanen for at tilpasse sig sin nye klub.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED