AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 18:38
Lampard insisterer: David Luiz er ikke Arsenals svage punkt

Chelsea-bossen Frank Lampard siger, at han har massiv respekt for David Luiz, imens han forbereder sig på en FA Cup-finale mod sin tidligere holdkammerat.


Frank Lampard solgte David Luiz for otte millioner pund sidste sommer til Arsenal kort tid efter, at han overtog jobbet som Chelsea-manager.

Der er forskellige meninger om David Luiz’ spillestil og niveau, men Lampard ved, at Luiz kan have stor positiv indflydelse på Arsenals præstationer.

- Jeg ser ikke Luiz som det svage led. Jeg har stor respekt for David som holdkammerat, som jeg spillede med i Champions League, da vi vandt i 2012. Båndet mellem den gruppe var enormt, og David var en stor personlighed og en topspiller, sagde Frank Lampard ifølge Standard, da han blev spurgt, om han så David Luiz som Arsenals svage led.

- Når jeg tænker på at forberede mig på en kamp mod Arsenal med David på holdet, så ved jeg, hvor god han kan være, og hvilken indflydelse, han kan have på holdet. Sådan ser jeg på ham.

Frank Lampard og Chelsea støder ind i Arsenal og David Luiz i FA Cup-finalen i morgen klokken 18.30 dansk tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED