Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:05:2020 14:21
Lampard insisterer: Chelsea har brug for en ny pre-season før genopstart

Chelsea-træneren mener ikke bare, at hans trup er parat til at genoptage sæsonen uden tre-fire ugers forberedelser med ordentlig træning.


Chelsea-truppen har ikke ligget på den lade side under coronakrisen, men trods skræddersyede hjemmetræningsprogrammer giver det god mening, at spillerne har været mindre aktive end normalt.

Derfor håber Frank Lampard også på, at klubben får noget, som minder om pre-season forberedelser, før Premier League-sæsonen bliver genoptaget før eller siden.

- Det har været en lang pause fra fodbolden, og det har været en lang pause, hvor spillerne har siddet meget ned i sofaen. De har ikke været nær så aktive, som de normalt ville være, siger Lampard til Chelseas hjemmeside.

- Vi må se, hvor meget tid vi får, når vi engang kan vende tilbage. Der er snak om træning i mindre grupper, hvilket vi må starte med for at holde formen ved lige. Men vi har brug for en form for pre-season med ordentlig træning i tre eller fire uger.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE