Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 21:23
Lampard indrømmer: Én ting kan jeg være stolt af i min Chelsea-tid som manager

Frank Lampard betegner det at have fået Mason Mount frem i lyset, som den bedste ting i sin manager-tid i klubben.


Frank Lampard har fortalt i et interview, at han er stolt af, at Mason Mount brød igennem under hans ledelse i Chelsea-klubben, da han så kan være stolt af én ting.

Efter at have Mount på udlån fra the Blues til Derby i sæsonen 2018-2019, hvor Lampard var manager, blev den 22-årige givet sin Premier League-debut sæsonen under Lampard, der var kommet til Chelsea.

England-stjernen er siden blevet en central spiller for Chelsea, og Lampard talte for første gang, siden han blev fyret som manager, om at der altid har været noget specielt over midtbanespilleren.

- Jeg er meget glad. Jeg forstod aldrig den kritik, der var mod ham. Han udvikler sig hele tiden, og hans præstationer er top klasse, siger Lampard til Daily Mail. 

- Han havde aldrig spillet i de engelske rækker før, og Championship er meget hård, men fra han trådte ind af døren, kunne jeg se, der var noget specielt over ham. 

- Hos Chelsea var der mange etablerede spillere. Den ene ting, jeg kan være stolt af, er at være en del af Mounts tidlige historie, fortæller han.

Lampard fortæller desuden, at han ikke gjorde Mount kaptajn som en gestus, men fordi han er sikker på, at Mount har, hvad der skal til for at bære anførerbindet.

Mason Mount spiller 44 kampe i sin tid hos Derby County.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED