Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2020 16:08
Lampard forsvarer Kepa: Han har ikke spillet sin sidste kamp for klubben

Frank Lampard tog til mandagens pressemøde Kepa Arrizabalagas parti.


Signingen af Edouard Mendy har atter kastet tvivl over Kepa Arrizabalagas langsigtede fremtid for Chelsea. Den 25-årige spanier kommer pludseligt til at skulle kæmpe endnu hårdere for sin startplads, men al kritikken af målmanden har ikke været berettiget, og Frank Lampard regner med at se ham på stregen for The Blues igen.

- Jeg vil med sikkerhed ikke gå til det punkt, hvor jeg siger, at Kepa har spillet sin sidste kamp for Chelsea. Han har haft en svær tid. Det ved alle, og det ved han også selv, men lad os ikke komme med forhastede konklusioner, fortalte Lampard til mandagens pressemøde ifølge ESPN.

- Man må også forstå, at Kepa er en ung mand med meget opmærksomhed på sig, og meget af den har været en smule unfair. Jeg bliver nødt til at beskytte ham, for jeg ved, han er en god fyr med masser professionalisme og intentioner om at gøre sit bedste.

Alligevel bliver det spændende at se, hvem Frank Lampard vælger at starte på mål i tirsdagens Carabao Cup-kamp mod Tottenham. Lampard har afsløret, at Edouard Mendy vil være i kamptruppen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED