AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2020 09:38
Lampard forbereder udrensning: Vil af med OTTE spillere til sommer

Frank Lampard vil angiveligt skille sig af med hele otte spillere til sommer - og der er ikke just mindre navne på denne liste.


Tirsdagens 0-3 afklapsning hjemme mod Bayern München var en stor skuffelse, men ellers har Lampard samlet set overrasket positivt i sin første sæson som manager i Chelsea.

Englænderen har formået at få det bedste ud af yngre spillere som Mason Mount, Reece James, Fikayo Tomori og Tammy Abraham, men det er så også snart kun dem, som Lampard regner med at beholde fremover.

Daily Mail erfarer i denne anledning, at man på Stamford Bridge forbereder sig på at skille sig af med hele otte navne til sommer.

Kepa i kassen er første mand i rækken efter en rædselssæson, mens klubbens eneste venstre backs Marcos Alonso og Emerson Palmieri (der dog begge normalt har plads på bænken) ligeledes er tilføjet til transferlisten.

Ydermere forventes Kurt Zouma sammen med midtbane-duoen Ross Barkley og Jorginho er blive sendt videre, hvilket ligeledes gælder aldrende Willian og Pedro.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED