AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2020 08:37
Lampard efter CL-exit: Vi skal ud på transfermarkedet

Der skal forstærkninger til, hvis Chelsea skal gøre sig planer om en Premier League- eller Champions League-titel i den kommende fremtid, indrømmer Frank Lampard.


Lørdag aften røg Chelsea med et brag ud af Champions League-turneringen. Bayern München vandt sammenlagt med hele 7-1 over Londonklubben. Nu skal klubben forsøge at samle trådene forud for den kommende sæson. Og truppen bliver med al sandsynlighed tilført en række nye spillere.

Lampard, der selv havde stor succes hos Chelsea, ved blandt andet at vinde både Premier League og Champions League, håber, at han kan gøre trofæskabet større under sin periode i klubben.

Men der er brug for forstærkninger, hvis den mission skal lykkes, indrømmede Lampard lørdag aften efter den ydmygende exit.

- I de sidste 20 år har vi nydt godt af spillere som Eden Hazard, Diego Costa, Petr Cech, John Terry og Didier Drogba, siger Lampard til engelske BT Sport.

- Chelsea er hvert år med i kampen om Premier League-titlen og når regelmæssigt frem til enten semifinalerne eller finalen. Det er ikke tilfældet nu. Det er en proces. Det er ikke normen for Chelsea.

- Det skal vi kigge på, for det er vores opgave. Med vores karantæne på transfermarkedet, føler vi, at de andre klubber har et forspring, som vi nu skal indhente.

Chelsea har allerede forsynet sig frem mod den kommende sæson, idet The Blues har hentet både Timo Werner og Hakim Ziyech til Stamford Bridge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED